WIE IS "DE ZINGENDE KOK"?
De Zingende Kok, Gilbert Gilou, is al 26 jaar bezig in de horeca. In deze 26 jaar heeft hij al verschillende horecagelegenheden gehad. Sinds 1985 organiseert de Zingende Kok vrijgezellenavonden, bedrijfsfeesten & partijen. Voorheen werd dit in Amsterdam gehouden en sinds 2005 is hij gevestigd in het uitgaansleven in Wijk aan Zee.

Naast de passie van het koken heeft De Zingende Kok nog een grote passie: ZINGEN! Al vanaf zijn 9e jaar treed Gilbert Gilou op in verschillende kinderkoren. Hij heeft zelfs in de beginjaren 70 een grote hit gescoord met het liedje Non, non rien n'a changé. Hij heeft met verschillende artiesten door het hele land opgetreden, o.a. met Paul de Leeuw en heeft ook een nummer opgenomen op zijn CD "Encore". Het idee op deze 2 passies te combineren ontstond zo'n 10 jaar geleden, toen Gilbert gevraagd werd om op het vrijgezellenfeest van de dochter van Sjaak Swart (jawel, de voetballer) naast te koken ook nog eens te zingen. Dit sloeg zo goed aan dat Gilbert dit concept is verder gaan uitwerken.

HET CONCEPT
De Zingende Kok organiseert complete vrijgezellenfeesten, bedrijfsfeesten, verjaardagen, recepties & borrels, in zijn restaurant Bistro Sante te Purmerend. Feestelijk, gek, disco, romantisch, wat u ook wenst, De Zingende Kok kan er aan voldoen! Niet alleen uitbundige feesten, maar ook zakelijke diners met entertainment hebben al plaatsgevonden in de Bistro... Alles is mogelijk! Kijk bij "Arrangementen" voor de opties. U kunt ALTIJD informeren indien u een op maat gemaakt feest zoekt.

NIEUWS


GOED OM TE WETEN:
De Zingende Kok is niet alleen te boeken voor uw spetterende vrijgezellenfeest of bruiloftsfeest, maar ook zeer leuk voor uw bedrijfsfeesten, recepties, borrels e.d.! De mogelijkheden zijn eindeloos, belt u dus gerust voor een voorstel...