SOORTEN FEESTEN
U vraagt zich natuurlijk af wat de mogelijkheden zijn van een feest met en bij De Zingende Kok. Die vraag is eigenlijk niet te beantwoorden, want bijna alles op feestgebied is mogelijk. De Zingende Kok past zich aan aan iedere gelegenheid.

VRIJGEZELLENFEEST
De Zingende Kok maakt van iedere vrijgezellenavond een regelrechte knaller. Niet alleen de vrijgezel wordt op een leuke manier in de maling genomen, ook de hele groep wordt voortdurend in de watten gelegd! Wat dacht u van het omgekeerd opdien van de gerechten? Eerst het toetje en als laatste het voorgerecht. Of wat dacht u ervan om de vrijgezel zelf te laten koken? Of een duet zingen met De Zingende Kok? De openingsschuifel met de vrijgezel van een willekeurige andere groep? Niets moet, alles mag! we kunnen niet alles verklappen, maar als alles goed gaat krijgt de vrijgezel een echt diploma!

BRUILOFTSFEEST
Het is mogelijk om de bruiloft van A t/m Z te laten organiseren. Van Receptie tot Feestavond. Diner met gehele familie inclusief entertainment? Géén probleem! We halen goochelaars in huis of buikdanseressen of indien gewenst huren wij uw favoriete band in. Heeft u speciale wensen? Schroom niet, neem contact op, wij gaan in op vrijwel al uw wensen!

BEDRIJFSUITJE
Leer uw collega's beter kennen. Geef zoveel mogelijk informatie door aan de Zingende Kok, zodat hij dit kan verwerken in zijn liedjes en bepaalde personen naar voren kan halen die iets te betekenen hebben voor uw bedrijf. Wij geven u een hele avond entertainment onder het genot van een gezellig diner. Hoe zou u het vinden om uw leidinggevenden bedient te worden? Of door andere collega's. Ook hier geldt; Schroom niet, vraag naar de mogelijkheden. Samen komen wij er wel uit om er een mooi feest van te maken. Voor bedrijfsfeesten boven de 40 personen geldt de mogelijkheid tot warm en koud buffet.

KINDERFEESTJES / DISCO
Wat dacht u van een leuke kinderpartij tot de leeftijd van 11 jaar. De jarige job of het feestvarken kunnen we een leuke middag bezorgen. De kleintjes krijgen kookles. Ze kunnen hun eigen feestmaaltijd bereiden met de Zingende Kok in een professionele keuken. Uiteraard kunnen wij zorgen voor een extra attractie zoals een goochelaar, clowns of het laten sminken door een grimeur. Er kan gekozen worden uit verschillende thema's zoals: een spelletjes middag in competitie- verband, tafelvoetbal, sjoelen of biljarten en allerlei andere spelletjes. Het geheel duurt maximaal 4 uur. De verzorgde middag Kinderdisco is vanaf de leeftijd 12 jaar. Compleet afhuren van de horecagelegenheid behoort ook tot de mogelijkheid. Voor de Kinderdisco is een eigen DJ aanwezig. Uiteraard zijn alle wensen voor uw geslaagde kinderpartij bespreekbaar. Belt u gerust voor een prijsinformatie.

VERJAARDAG VIEREN
Maak van uw verjaardag een onvergetelijk feest. En natuurlijk geen rompslomp of rommel in uw huis die u na het feest nog even moet opruimen. U kunt uw feest bij ons vieren voor een duur van maximaal 4 uur. Dat is inclusief geluidsinstallatie. De kosten zijn €24,50 p/p waarbij de drankjes (wijn, bier & frisdrank) onbeperkt zijn. Een eventueel bittergarnituur behoort ook tot de mogelijkheid voor €5,- p/p. U kunt ons boeken vanaf 30 personen. Bij het feest zal afhankelijk van de groepsgrootte minimaal één persoon in de bediening staan.

NIEUWS


GOED OM TE WETEN:
De Zingende Kok is niet alleen te boeken voor uw spetterende vrijgezellenfeest of bruiloftsfeest, maar ook zeer leuk voor uw bedrijfsfeesten, recepties, borrels e.d.! De mogelijkheden zijn eindeloos, belt u dus gerust voor een voorstel...